Vår historia

Vår specialitet har sedan länge varit tegeltakomläggningar på äldre hus, men med tiden har inriktningen ändrats så att försäljningen av gammalt återvunnet taktegel fått större utrymme.

Arbetsstyrkan har genom åren oftast varierat mellan ca 5-15 anställda, och personalen utgörs medvetet av olika åldrar, kön och nationaliteter. Blandningen berikar, det är vår övertygelse!

 

Företaget startades 1991 av Erik Hedenstedt som har ett passionerat intresse för byggnadsvård, naturmaterial, arkitektur och teknik.

 

Butik, kontor och verkstad finns i vacker miljö vid Åda gård utanför Trosa, 7 mil söder om Stockholm. 

Välkommen att besöka oss!

 

Min vision

”Det är en stor glädje för mig att se hur min egen fascination för estetik, arkitektur och teknik successivt smittar av sig på mina medarbetare.

En hög hantverksmässig och teknisk nivå är för mig självklart att sträva mot, men det här företaget präglas även av estetiskt tänkande och insikten om detaljernas betydelse.

Mitt mål med verksamheten är inte att den ska växa sig jättestor, utan att vi ska bli väldigt, väldigt bra inom vår specifika nisch. Därför ska vi kontinuerligt fortsätta vår strävan mot en hög teknisk och estetisk kvalitet. Vi ska fortsätta att tänka, lära och ifrågasätta, och inte bara utföra.

Ett glatt, fördomsfritt och medmänskligt klimat vill jag också sträva efter i mitt företag. Det är viktigt!”

-Erik Hedenstedt

Dela varukorgen