Integritetspolicy

Personuppgifter

När du handlar i vår webbutik eller på annat sätt genomför en beställning innebär det att du samtycker till att personuppgifter registreras, till exempel namn, adress, e-post och telefonnummer. Alla personuppgifter används inom våra datasystem och hanteras i enlighet med GDPR. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig och ge dig god service med frakter och betalningssystem. Personuppgifter kommer inte att användas för annat syfte än för vilket det insamlades.

Vi använder inte dina uppgifter för reklamutskick. Leverantörer som delges personuppgifter får endast använda dem i avsett syfte som betal- och frakttjänster.

Hedenstedt AB med organisationsnummer 556516-3499 (Personuppgiftsansvarig) ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att ta del av de uppgifter vi har lagrade samt att få dem rättade. Du har även rätt att få dina uppgifter raderade om det inte strider mot bokföringslagen. Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter eller om du ha information om vilka personuppgifter vi har om dig är du välkommen att kontakta oss. Tillsynsmyndighet är Datainspektionen för GDPR.

Grunderna för vår behandling av personuppgifter

  • Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna fullgöra avtalet med dig som kund och i vår webbshop sparas dina ordrar i högst tre år
  • I vissa fall kan vi ha en rättslig förpliktelse att behandla dina personuppgifter. Detta gäller till exempel för den behandling av personuppgifter som vi utför för att kunna uppfylla bokföringslagens krav.
  • En del av den behandling av personuppgifter som vi utför baserar sig på en så kallad intresseavvägning. Det kan gälla reklamationer, referensbilder från kunder, service till återkommande kunder vid beställningar och rådgivning via e-post. E-post sparas så länge det är relevant.

Policy för cookies

Om cookies

En cookie är en liten fil som sparas i din dator när du besöker webbplatsen. Nästa gång du besöker webbplats kan den exempelvis komma ihåg vad du har lagt i din varukorg. Vi använder också cookies för att kunna skapa statistik med hjälp av Google Analytics om hur du som besökare använder vår webbplats.

Du väljer själv om du vill spara cookies på din dator eller inte

Enligt den så kallade cookielagen ska besökaren på en webbplats ge ett aktivt samtycke till att cookie sparas. För att få frågan måste du då ändra inställningarna din webbläsare (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Netscape, Safari med flera) så att den alltid frågar innan en cookie sparas.

OBS! Om du väljer att inte acceptera cookies kommer webbplatsen inte att fungera fullt ut för dig. Du går helt enkelt miste om funktioner som annars hjälper dig att handla hos oss.

Följande cookies används på webbplatsen

Google Analytics & Google Tag manager (webbanalys)

Vår webbsida använder Google Analytics och Google Tag Manager, webbanalystjänster som är tjänst från Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (“Google”).

Baserat på ditt medgivande kommer Google analysera din användning av vår webbsida på vårt uppdrag. Informationen som samlas in av Google när du använder vår webbsida (t.ex. den hänvisande URLn, vilka webbsidor du besökt, din typ av webbläsare, dina språkinställningar, ditt operativsystem, din skärmlösning) kommer bli överförda till en av Googles servrar i USA, där de blir lagrade och analyserade; respektive resultat kommer sedan finnas tillgängliga för oss.

Du kan närsomhelst återkalla ditt medgivande till webbanalys genom att ladda ned och installera en Browser Plugin som tillhandahålls av Google. Detta kommer förhindra användningen av webbanalys bara om du använder webbläsaren på vilken du installerade pluginet.

 

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)